17 Temmuz 2019 Çarşamba

YAPAKÇI: BELEDİYE ZEHİRLEMİŞTİR YAKIŞTIRMASI ŞIK DEĞİL

Erdek Belediye Başkan Vekili Hasan Yapakçı, Çuğra'da yaşanan köpek katliamı hakkında ilk kez konuştu.

 Geçtiğimiz Cuma günü ilçemiz Çuğra Mevki'nde 16 sokak köpeği kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından zehirlenerek öldürülmüştü.
 Bazı kişi ve kurumlar tarafından zehirlenme olayı, Erdek Belediyesi'nin üzerine atılmıştı.
 AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey'in yaptığı açıklamada, belediyeyi eleştirerek yerel yönetimlerin hayvanları koruma altına alınması gerektiğini söylemişti.
 Belediye Başkan Vekili Hasan Yapakçı yaptığı açıklamada, "Bu katliam bir kişi tarafından yapılmış gibi gözüküyor. Bir kişinin buraya gelerek köpek ve kedilere zehirli et atarak zehirlediğini düşünüyoruz. 'Belediye zehirlemiştir.' yakıştırması şık değil." dedi.
 Hayvan Hakları Derneği (HAYTAP) Erdek Temsilcisi Eva Otansev ise suç duyurusunda bulunulduğunu belirterek her yıl bölgede zehirlenme olayının yaşadığını belirtti.
 Erdek Muhtarlar Derneği Başkanı ve Sahil Mahallesi Muhtarı Semra Baycan, "Bu elim olayda 16 köpeğin yanında kedilerin de öldüğüne rastladık. Önceki yıllarda da bu olayı yaşadık yine aynı kişinin yaptığını düşünüyoruz." ifadelerini kullandı.
 Hatırlanacağı üzere Çuğra'daki köpek katliamı haberini ilk olarak Özel ERDEK yapmıştı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.