3 Temmuz 2019 Çarşamba

OLAĞAN TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Erdek Belediyesi Temmuz ayı olağan meclis toplantısı yapıldı.
 Belediye meclisi Temmuz ayı olağan toplantısı Belediye Başkanı makam odasında, Başkan Vekili Hasan Yapakçı başkanlığında gerçekleştirildi.
 Gündemdeki 7 madde görüşüldü.
 Gündemin birinci maddesi olan Bandırma-Erdek-Narlı İl Yolu projesi kapsamında 1/1000 ölçekli 20LIII-20LII-20MI uygulama imar planlarında değişiklik yapılmasının İmar Komisyonu'na havale edildi.
 Gündemin ikinci maddesi olan Maliye Hazinesi mülkiyetinde bulunan ilçemiz Doğanlar Mahallesi'nde 139 ada, 2 no'lu parselin sosyal ve kültürel hizmetlerde kullanılmak üzere Erdek Belediyesi adına tahsisi oy çokluğuyla kabul edildi. 
 Gündemin üçüncü maddesi olan ilçemiz Yalı Mahallesi'nde 95 ada 34 parsel üzerinde yapılacak yapının İsmail Hakkı Baydar Sokak'a bakan cephesine çıkma izninin verilmesi 6 ret, 5 evet, 1 çekimser oyla reddedildi.
 Gündemin dördüncü maddesi olan İmar Kontrolü Teknik Eleman (İskan) ücretinin yeniden değerlendirilmesi oy çokluğuyla kabul edildi.
 Gündemin beşinci maddesi olan Erdek Belediyesi mülkiyetinde bulunan Zeytinliada'nın Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan görüş yazısı alınmasına müteakip ziyarete açılması için ücret tarifesinin belirlenmesi incelenmek üzere Plan-Bütçe Komisyonu'na sevki kararlaştırıldı. Kişi başı ziyaret ücreti 10 lira olarak belirlendi.
 Gündemin altıncı maddesi olan ilçemizde bulunan kargo işletmecilerinin depolarının şehir dışına taşınması kabul edildi.
 Gündemin yedinci maddesi olan ilçemiz Doğanlar Mahallesi'ne pazar yeri kurulması oy birliğiyle kabul edildi. Muhtarın Belediye Başkan Vekili'ne verdiği dilekçe ile Doğanlar Mahallesi'nde pazar günleri sebze-meyve ve giyim pazarı kurulacak.
Oğulcan Bölükbaşı












Haberin Videosu:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.