29 Temmuz 2019 Pazartesi

GÖNÜLLÜ KATILIMCILAR SAHİLİ TEMİZLEDİ

Erdek Belediyesi ve Bandırma Royal Hastanesi iş birliği ile gönüllü katılımcılar tarafından sahil temizlendi.
 Saat 11.00'de ilçemiz Öğretmenevi önünden başlayarak gönüllüler tarafından sahil temizliği gerçekleştirildi. 
 Etkinliğe; Belediye Başkan Vekili Hasan Yapakçı, Cumhuriyet Halk Partisi Erdek İlçe Kadın Kolları Başkanı Hale Tuna ve kadın kolları yönetimi, Sahil Mahallesi Muhtarı Semra Baycan, Atatürk Mahallesi Muhtarı İbrahim Kaba, Karşıyaka Mahallesi Muhtarı Ayşe Ertürk, Atatürkçü Düşünce Derneği Erdek Şubesi üyeleri, Erdek Atletik Gençlik Spor Kulübü, Erdek Engelli ve Engelli Aileleri Dayanışma Derneği üyeleri, Bandırma 17 Eylül Üniversitesi öğrencileri ve çok sayıda gönüllü vatandaşımız katıldı. 
 Belediye Başkan Vekili Hasan Yapakçı, "Öncelikle hepiniz hoşgeldiniz. Geldiğiniz için teşekkür ediyorum. Çevre işi, bir kişinin bir kurumun bir grubun işi değil, o yörede yaşayan, bu ülkede, Dünya'da yaşayan herkesin işi. Herkesin duyarlı olması lazım. Çevre temiz olmazsa her türlü yaşamla ilgili olumsuzluklar yaşanabilir. Bu verdiğimiz etkinlik umuyorum önemli bir mesaj olur. Herkes çevreye daha duyarlı olur. Şimdi iş zamanı." dedi.
 Katılımcılar, Öğretmenevi'nin önünden geri dönüşüm atıklarını toplamaya başladı. Etkinlik, Kurbağalı plajında son buldu. Etkinlik sonunda poşetlerce çöp çıktı.
Etkinliğin amacı çevre bilincini arttırmak, toplumumuzda temiz ve yaşanılabilir çevre olgusunu yaşatmak. 
Oğulcan Bölükbaşı



































Haberin Videosu:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.