3 Temmuz 2019 Çarşamba

AYLIK OLAĞAN MUHTARLAR TOPLANTISI YAPILDI

Aylık olağan muhtarlar toplantısı Erdek Öğretmenevi toplantı salonunda gerçekleştirildi.
  Kaymakam Ekrem Çalık’ın başkanlığında Erdek merkez ve kırsal mahallelerde görevli tüm mahalle muhtarlarının katılımı ile aylık olağan toplantı Erdek Öğretmenevi toplantı salonunda gerçekleştirildi.
  Merkez ve kırsal mahallelerimizin sorunları ve çözüm önerilerinin dile getirildiği toplantıda muhtarlara hitap eden Kaymakam Ekrem Çalık, “Muhtarlarımızın kapısı herkese açık olmalıdır. Sizlere oy veren vermeyen ayırmaksızın tüm vatandaşlarımıza eşit mesafede olmalısınız. Sizlerden ayrıca isteğim, devletimizin imkânları oldukça geniş, bu bağlamda mahallelerinizde yaşlı, kimsesiz, yardıma muhtaç vatandaşlarımızı tespit etmeniz ve mağduriyetlerinin giderilmesi, ihtiyaçlarının karşılanması için Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımıza bildirmeniz. Ayrıca yaklaşan kurban bayramı sebebiyle kurban derileri konusunda da duyarlı davranarak Türk Hava Kurumu ile koordineli çalışalım. Derilerin zayi olmaması ve ülke ekonomisine de katkıda bulunmamız adına vatandaşlarımızı bilgilendirip konunun titiz takipçisi olmalıyız.” dedi.
  Kaymakam Ekrem Çalık toplantıya katılan muhtarlara teşekkür ederek görevlerinde başarılar diledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.