21 Mayıs 2019 Salı

MERSİN'DEN TÜRKİYE DÖRDÜNCÜLÜĞÜ İLE DÖNDÜLER

Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları branşlarında takım olarak Türkiye 4.sü oldular.
  Mersin'de düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Türkiye finallerine katılan Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü takım halinde 4. oldu.
  18-19 Mayıs tarihlerinde Nevin Yanıt Atletizm Pisti'nde yapılan yarışmalarda Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü, sporcularından Derya Sayraman yüksek atlama Türkiye ikincisi ve uzun atlama Türkiye üçüncüsü, Zeren Güven 800 Metre Türkiye ikincisi 5x80 metre bayrak yarışı Türkiye dördüncüsü, Dilek Polat cirit atma Türkiye dokuzuncusu oldu.
 Milli Antrenör Niyazi Gülhan yaptığı açıklamada, "18-19 Mayıs 2019 tarihlerinde Mersin’de yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi Türkiye Finallerinde; sporcularımdan Derya Sayraman yüksek atlama Türkiye ikincisi uzun atlama Türkiye üçüncüsü, Zeren Güven 800 metre Türkiye ikincisi 5x80 metre bayrak yarışı Türkiye dördüncüsü, Dilek Polat cirit atma Türkiye dokuzuncusu olmuşlardır. Toplamda elde edilen puanlarla takım olarak da Türkiye dördüncülüğü kupasını kazanmayı başarmışlardır. Balıkesir’i temsilen katıldığımız bu şampiyonada emek harcayan destek veren diğer sporcularımızı ve İbrahim Urgancı hocamızı da tebrik ediyorum." dedi.



1 yorum:

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.