23 Mayıs 2019 Perşembe

ATLETİZM BAŞARILARI BİTMİYOR

Bursa'da yapılan yarışmalarda bir şampiyonluk, bir ikincilik elde ettiler.
 22-23 Mayıs tarihlerinde Bursa'da düzenlenen Okul Sporları Atletizm Türkiye Finalleri'nde 
18 Eylül Ortaokulu sporcularından Cenk Karabacak ve Rabia Beren Özgü yüksek başarı elde ettiler.
 Yapılan yarışmalarda yüksek atlama branşında Cenk Karabacak Türkiye şampiyonu olurken yine yüksek atlama branşında Rabia Beren Özgü Türkiye ikincisi oldu.
 Milli Antrenör Niyazi Gülhan, "22 Mayıs 2019 tarihinde Bursa’da yapılan Okul Sporları Atletizm Türkiye Şampiyonası’nda, okulumuz 18 Eylül Ortaokulu’nu en iyi şekilde temsil ederek Yüksek Atlama branşında kişisel en iyi derecesini yaparak Türkiye Şampiyonu olan sporcum Cenk Karabacak’ı ve 23 Mayıs 2019 tarihinde Bursa’da yapılan Okul Sporları Atletizm Türkiye Şampiyonası’nda, Yüksek Atlama branşında Türkiye İkincisi olan sporcum Rabia Beren Özgü’yü okulumuz 18 Eylül Ortaokulu’nu en iyi şekilde temsil ettiği için tebrik ediyorum." dedi.
 Okul Müdürü Cumhur Duru açıklamasında, "22-23 Mayıs tarihlerinde Bursa'da düzenlenen Okul Sporları Atletizm Türkiye Finallerinde okulumuz atletizm takımı bir kez daha başarıyla okulumuzu temsil etmişlerdir.Yüksek atlama dalında 8.sınıf öğrencilerimizden Cenk Karabacak Türkiye Şampiyonu, Rabia Beren Özgü Türkiye İkincisi olarak bizleri ayrıca gururlandırmışlardır. Onları bu zorlu maratona hazırlayan Beden Eğitimi Öğretmenimiz Türk Milli Takım Antrenörü Niyazi Gülhan'ı bu güzel ve anlamlı başarıdan dolayı tebrik ediyor, öğrencilerimizi yürekten kutluyorum." dedi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.