1 Mart 2019 Cuma

MİLLET İTTİFAKI SEÇİM BÜROSUNU AÇTI

Erdek'in Millet İttifakı adayı Hüseyin Sarı açıklamalarda bulundu. 
 31 Mart yerel seçimlerinde Millet İttifakı'nın Belediye Başkanı adayı Hüseyin Sarı, CHP İlçe Başkanı Metin Uysal ve İYİ Parti İlçe Başkanı Arif Demir ve vatandaşlar ile birlikte seçim bürosunu açtı.
 Başkan Adayı Sarı, "31 Mart seçimi büyük önem taşımaktadır." diye sözlerine başlayarak Atatürk'e dil uzatanlar için, "Atatürk'e dil uzatanların hepsi vatan hainidir. Ayyaş dedikleri o kişiler bugün özgürce ezanlar okunan ülkemizi yaratmışlardır. Ülkemizde bugün beka sorunundan bahsedenler bu sorunu kendileri yarattıkları için korkuyorlar. 31 Mart onlardan hesap sorma günüdür. 
 Başkan Sarı, 14 aydır maaş veremediğini söyleyerek mayıs ayı sonunda tüm maaşların ödeneceğini aksi takdirde 1 Haziran'da istifa edeceğini belirtti.
 Hüseyin Sarı, cumhurbaşkanına hakaretten dolayı 11 ay 20 gün aldığı hapis cezasının sebebinin Erdek'teki dünürler diyerek söylerken buna belediye başkanının seçimine engel olmadığını belirtti.
 Sarı, "Erdek'i vicdanlı insanların mı yoksa çakalların mı yöneteceğine karar verin. Erdek'i çakallara bırakmayın." 
 Başkan Sarı, "Turan Gün, benim arkadaşım." diyerek Cumhur İttifakı'nın adayı Gün'e, Erdek'te benden rahatsız olan rant çeteleri var. Beni devirmek isteyen bu çakallarla yan yana olmaman gerekir." diye uyardı. 
 Başkan Sarı, doğalgaz çalışmalarının da devam edeceğini belirtti.
 Bugün Balıkesir'e gelecek olan Meral Akşener için Erdeklilerin desteğini isteyen Sarı, 4 Mart'ta Balıkesir Millet İttifakı Adayı İsmail Ok'un geleceğini belirterek Ok'u, Bandırma'da karşılanacağını söyletti. 

 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.