5 Aralık 2018 Çarşamba

KAYMAKAM ÇALIK'TAN ENGELLİLER DERNEĞİ'NE ZİYARET

Kaymakam Ekrem Çalık 3 Aralık Engelliler Günü sebebiyle Erdek Engelli ve Engelli Aileleri Dayanışma Derneğine ziyarette bulundu.
 İlçe Milli Eğitim Müdürü Erbil Camgöz’ünde hazır bulunduğu ziyarette Dernek Başkanı Meliha Söğüt derneğin çalışmaları hakkında Kaymakam Ekrem Çalık’a bilgi verdi. Dernek üyelerinin günlerini kutlayan Kaymakam Ekrem Çalık, “Engelli vatandaşlarımızın ve ailelerinin geleceğe daha güvenle bakabilmeleri için bugüne kadar önlerindeki her türlü sosyal ve fiziki engelleri kaldırarak daha rahat ve engelsiz bir yaşam sürebilmeleri için çözümler ürettiklerini ve üretmeye de devam edeceklerini” beyan etti.
 Engelli kursiyerlerimizin eğitimlerinin devam ettiği atölyeyi de ziyaret eden Kaymakam Ekrem Çalık Özel Eğitim öğretmeni Melike Dereköy ve Nurgül Göken’den kursiyerlerin çalışmaları hakkında bilgi aldı. Mevcut imkanların kısıtlı, atölyenin ise faaliyetler için yetersiz olduğunun beyan edilmesi üzerine, “Nihai hedeflerinin bina ve teknik donanım açısından yeterli engelli iş okulu açarak daha güzel eğitim almalarını sağlamak” olduğunu söyleyen Kaymakam Ekrem Çalık atölyede eğitimlerine devam ederek çalışmalara katılan öğrencilerle de sohbet etti




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.