24 Nisan 2018 Salı

ATATÜRK BÜSTÜ, ORMANLI'DA COŞKUYLA AÇILDI

 İlçemize bağlı Ormanlı Mahallesi'ndeki iskele meydanına yaptırılan Atatürk büstü törenle açıldı.

      İlçemize bağlı Ormanlı Mahallesi Muhtarı Nihat Erdoğmuş'un iskele meydanına yaptırdığı Atatürk büstü bugün törenle açıldı.
    Ormanlı Mahallesi'ndeki törene İlçe Kaymakamı Ekrem Çalık, Erdek Deniz Üs ve Garnizon Komutanı Deniz Albay Ateş Kalkan, Belediye Başkan Yardımcısı Hulusi Ay, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Çatak, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Volkan Kocatürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erbil Camgöz, Ziraat Odası Başkanı Haluk Özgör, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Dilek Işıktaş, İlçe Müftüsü Adem Eser, CHP İlçe Başkanı Metin Uysal ve  İYİ Parti İlçe Başkanı Arif Demir katıldı. 
   Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Erdek Şehidi Komando Er Gürdeniz Erdoğmuş'un da babası olan Ormanlı Mahallesi Muhtarı Nihat Erdoğmuş ve İlçe Kaymakamı Ekrem Çalık konuşmalarını yaptılar. 
   Ardından Atatürk büstünün açılışı yapıldı.  Erdek Şehidi Komando Er Gürdeniz Erdoğmuş'un da babası olan Ormanlı Mahallesi Muhtarı Nihat Erdoğmuş ve Kaymakam Ekrem Çalık kurdeleyi beraber kesti. Halk oyunları ekibi gösterilerini sergiledi. 
   Son olarak mahalle mezarlığına giden katılımcılar, 1995 yılında şehit düşen Nihat Erdoğmuş'un kabrini ziyaret ederek dua ettiler.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.