18 Ocak 2018 Perşembe

"MADDE BAĞIMLILIĞI İLE MÜCADELE" SEMİNERİ

  Erdek Belediyesi, Erdek Kaymakamlığı, Erdek Emniyet Müdürlüğü ve Balıkesir İletişim Derneği'nin katkılarıyla ilçemiz Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonu'nda "Madde Bağımlılığı ile Mücadele Semineri" düzenlendi.

    Erdek Belediyesi, Erdek Kaymakamlığı, Erdek Emniyet Müdürlüğü ve Balıkesir İletişim Derneği'nin katkılarıyla ilçemiz Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonu'nda "Madde Bağımlılığı ile Mücadele" semineri düzenlendi.
    Dün akşam gerçekleşen seminere, Belediye Başkan Vekili Mehmet Ali Tetik, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Çatak, Erdek Belediye Meclis Üyeleri, siyasi partilerin temsilcileri, Erdek Ticaret Odası Başkanı Özlem Sarı, Ziraat Odası Başkanı Haluk Özgör, Esnaf ve Sanaatkarlar Kredi Kooperatif Başkanı Mustafa Karakuş, Balıkesir İletişim Derneği Ümit Babacan, İletişim Derneği Üyeleri ve gençler ile aileleri katıldı.
    Seminere konuşmacı olarak katılan Bandırma Rehberlik Araştırma Merkezi Rehber Öğretmeni Emrullah Aslaner, Balıkesir Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şubeden Başpolis Memuru Murat Gönç, Polis Memuru Mustafa Türkün konferansta madde bağımlılığına karşın alınması gereken önlemler, "Çocukların uyuşturucu kullanıp kullanılmadığı nasıl anlaşılır?","Uyuşturucu satıcıları nasıl tanınır?" gibi sorulara da yanıt verdi.
   Aynı zamanda her türlü doğal veya sentetik uyuşturucu maddeler ve bunların üretiminde kullanılan ara kimyasalların, kaçakçılığını, üretimini, kullanımını ve dağıtımını, sokak düzeyinde satışının engellenmesi konularını detaylarıyla anlattılar.
(Haber ve Fotoğraf: Oğulcan Bölükbaşı)

































Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.