26 Ocak 2018 Cuma

KAYAN; KASTRİ, KARŞIYAKA VE TATLISU İMAR PLANINA İLİŞKİN AÇIKLAMADA BULUNDU

  Erdek Kastri Mevkii ve Karşıyaka Mahallesi imar planı geçtiğimiz günlerde Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi'nce onaylanmıştı. Ak Parti İlçe Başkanı Kemal Kayan bu konuya ilişkin yazılı açıklamada bulundu.

 Kemal Kayan açıklamasında, "Bilindiği üzere uzun yıllardır Kastri, Karşıyaka ve Tatlısu imar planları ile ilgili adeta bir çıkmaza dönen kısır bir dönem yaşıyoruz. İlçemizin ekonomik, demografik ve sosyal anlamda geleceğine büyük katkı sağlayacak bu planlar ile ilgili safahat ilçe teşkilatımız tarafından göreve geldiğimiz günden itibaren takip edilmektedir. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Zekai Kafaoğlu'na bu süreci ilettiğimiz andan itibaren kendisi de konu ile ilgilenmeye başlamış, nihayetinde bahsi geçen planlar eksiklik ve problemleri ortadan kaldırılarak Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından onaylanmıştır. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Kafaoğlu'na uzun yıllardır çözüm bekleyen bu konuya olan yaklaşımı ve sorunu çözme noktasındaki marifeti dolayısıyla teşekkürlerimizi sunuyor Erdek'imize hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz. Bu aşamada 1/1000 ölçekli planlar bazında aynı samimiyet ve marifeti Erdek Belediye Başkanlığı'ndan da beklediğimizi altına çizerek belirtmek istiyoruz. Mevcut Kastri İmar Planında 42 adet parselde mevzuata aykırı işlem yapılmış ve bu işlemler mevzuata uygun hale getirilmiştir. Karşıyaka ve Tatlısu İlave-Revizyon-Islah İmar Planı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nce incelenmiş ve planlamaya aykırı durumlar tespit edilmiş ve planlar revize edilerek bahsi geçen durumların mevzuata aykırılığı giderilmiştir.
*Haber Merkezi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.