24 Ocak 2018 Çarşamba

KASTRİ VE KARŞIYAKA İMAR PLANINA ONAY ÇIKTI

  İlçemiz Kastri Mevkii ve Karşıyaka Mahallesi'ne ait imar planları, Balıkesir Büyükşehir Belediyesince onaylandı.

       Erdek Belediye Başkan Hüseyin Sarı onaylanan imar planları ile ilgili olarak dün yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Kastri ve Karşıyaka imar planları, Balıkesir Büyüksehir Belediyesi Meclisince onaylandı. Başta Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Zekai Kafaoğlu olmak üzere, komisyon üyelerimize, İmar Daire Başkanlığı’na ve tüm Meclis Üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.
   Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Ocak ayı meclis gündeminde 40.ncı maddesinde görüşülen; Karşıyaka ve Tatlısu Mahallelerine ait “İlave-Revizyon-Islah İmar Planı” Plan değişikliği ile ilgili İmar ve Bayındırlık Komisyonu raporu görüşülerek onaylandı.
Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Ocak ayı meclis gündeminin 52.nci maddesinde yer alan; İlçemiz Kastri Mevkii 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ile ilgili İmar ve Bayındırlık Komisyonu raporu görüşülerek onaylandı.
Haber Merkezi





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.