30 Ocak 2018 Salı

ERDEKLİ ATLETLERDEN YENİ BAŞARILAR

    U-14 Salon Atletizmi Türkiye Şampiyonası'nın ilk gün yarışmaları 29 Ocak 2018 Pazartesi günü yapıldı.
   
   Şampiyonaya Erdek'ten Atletizm Milli Takım Antrenörü Niyazi Gülhan ile birlikte katılan Erdek Atletik ve Gençlik Spor Kulübü öğrencileri yine başarılara imza atarak madalya kazandılar. 
   Sporculardan Cenk Karabacak Yüksek Atlama Türkiye ikincisi olurken diğer sporcu Mina Bayer 1000 metre dalında Türkiye dördüncüsü oldu. 
   Yarışlardan sonra açıklama yapan Niyazi Gülhan,"Sömestr tatilinin son önemli yarışı olan  U-14 Yaş Grubuna ait Salon Türkiye Şampiyonası Yarışmalarının ilk gününü geride bırakmış bulunuyoruz. İlk gün için 2 tane Türkiye Madalyası kazandık. İyi mi? Yeter mi? Yetmez. Umarım ikinci günde madalya kazanmaya devam edip, son yarışımızdan da büyük başarılarla ayrılırız. Bu yaş grubu zor bir grup. Bir günleri diğer günlerine tutmayabiliyor. Onun için daha fazla yoğuşup motivasyonlarını en üst düzeyde tutmamız gerekiyor." dedi.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.