29 Ocak 2018 Pazartesi

ERDEK ATLETİK GENÇLİK KULÜBÜ'NDE BAŞARILAR SÜRÜYOR

   27-28 Ocak 2018 tarihlerinde İstanbul'da yapılan U-20 (Gençler) Atletizmi Türkiye Şampiyonası'nda Erdek Atletik Gençlik Spor Kulübü yeni başarılar kazandı.


       Şampiyonaya Erdek'ten Atletizm Milli Takım Antrenörü Niyazi Gülhan ve sporcuları katıldı.
       İki gün süren yarışmalarda 200 metre, 400 metre, 800 metre ve yüksek atlama branşlarında bireysel ve kendinden bir yaş büyük atletlerle yarışarak büyük başarılar elde ettiler. 
      Takım olarak katıldıkları 4x400 metre bayrak yarışmasında Emir Toğuşlu, Türkiye birincisi olurken Ahmetcan Korkmaz, Görkem Hasırcı, Umut Demir de Türkiye ikinciliği kazandılar. 
      Yarışma hakkında açıklama yapan Niyazi Gülhan şunları söyledi:
      " Sömestr tatiline denk gelen yarışmalarımız ve 2024 Olimpik Eğitim kampımız gayet güzel geçmektedir. Sporcularımın hemen hemen hepsi en iyi derecelerini elde etmişlerdir. Sömestr tatilinin başlangıcından bu zamana kadar şu an için üç önemli yarışı geride bırakmış bulunmaktayız. Bu üç farklı yaş grubuna ait Türkiye Şampiyonası yarışmalarında şu ana kadar 3 Türkiye birinciliği, 5 Türkiye İkinciliği olmak üzere 8 madalya kazanmış bulunmaktayız. 
      Kulübümüz Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü olarak, Erdekli çocukları kötü alışkanlıklardan uzak tutup, onlara spor yapma alışkanlığı kazandırıp bir adım daha ileri gidip bu tür büyük başarıları Erdek'e kazandırdığımız için de ayrıca gururluyuz. 
      Bizlere destek olan herkese teşekkür ediyorum.
*Haber Merkezi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.