15 Aralık 2017 Cuma

ZEYTİNLE MÜCADELE BİRLİĞİ 2018 YILI BÜTÇESİNİ GÖRÜŞTÜ

   Güney Marmara Zeytin Hastalık ve Zararlıları ile Mücadele Birliği'nin aylık olağan meclis toplantısı ilçemizde yapıldı.

   Dün saat 12:00'de ilçemiz Öğretmenevi meclis salonunda gerçekleştirilen toplantı, Marmara Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy başkanlığında düzenlendi. Birliğin 2018 yılı bütçe görüşmelerinin yapıldığı toplantıda, tüm kararlar oy birliğiyle kabul edildi. 
   Güney Marmara Zeytin Hastalık ve Zararlıları ile Mücadele Birliği'nin dün düzenlenen toplantısına; Birlik Başkanı Süleyman Aksoy, Erdek Belediye Başkan Vekili Nimet Kalafat, Erdek Belediye Meclis Üyeleri Recep Eren, Mehmet Ali Tetik, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü İsmail Tüfek, Erdek Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Dilek Işıktaş ve Mücadele Birliği'nin diğer üyeleri katıldılar.
    Toplantıda, 2018 yılı içinde zeytin hastalıkları ile mücadele çalışmalarının yapılması 4 aplikasyon uçak kiralama işinin 3 milyon 500 bin lira, zirai ilaç ve alımları için de 1 milyon 350 bin lira olmak üzere 2018 yılı tahmini bütçenin toplam 4 milyon 850 bin lira olarak kabul edildiği bildirildi.
(Yeni Erdek)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.