16 Aralık 2017 Cumartesi

KADIN MUHTARLAR BANDIRMA'DA BULUŞTU

  Bandırma Kaymakamlığı ile Bandırma Muhtarlar Derneği tarafından düzenlenen "Kadın Muhtarlar Akademisi" başladı.

     İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığı tarafından finanse edilen Bandırma Kaymakamlığı ve Bandırma Muhtarlar Derneği'nin sahibi olduğu, "Kadın Muhtarlar Akademisi" projesi kapsamında Bandırma'da düzenlenen etkinlik bir otelde gerçekleşen açılış töreni ile başladı. Bandırma Kaymakamlığı'na vekalet eden Erdek Kaymakamı Ekrem Çalık, otelde gerçekleşen etkinlikte yaptığı konuşmasında; "Pek çok kadın muhtarla çalıştım. Oldukça başarılıydılar, başarısız olanı görmedim. Türk toplumunda kadının yeri, bambaşka. Türk kültüründe kadın, annedir, eştir, evlattır, kardeştir. Bunların hepsi de kutsal değerlerdir. Bu değerlerle var olmuştur, kadın." diyerek kadının önemine dikkat çekti. 
    Bandırma Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Nur Hancıoğlu da kadınların muhtarlıktan başlayarak, siyasetin her basamağında özne olarak var olması gerektiğini belirtti.
    Seminer ve çalıştayların gerçekleştirileceği "Kadın Muhtarlar Akademisi" 3 gün sürecek ve düzenlenecek sertifika töreniyle son bulacak.
   *Haber Merkezi







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.