13 Kasım 2017 Pazartesi

VEKİL KIRCI'DAN KOOPERATİFE ZİYARET

   Ak Parti Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı geçtiğimiz Cumartesi günü ilçemize gelerek S.S. 162 Sayılı Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi tesislerini gezdi.

    25 Ekim’de ürün alımlarına başlayan Zeytin Kooperatifi’ni ziyaret eden Balıkesir Ak Parti Milletvekili Sema Kırcı’nın ziyaretine, Ak Parti Erdek İlçe Başkanı Kemal Kayan ve Marmarabirlik yönetim kurulu üyesi Mustafa İlgen de katıldı.

   Sema Kırcı, kooperatif ziyareti sırasında, Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Abdullah Şenol ile birlikte Erdek merkez ürün alım noktaları ve zeytinyağı tesislerini dolaşarak, ürün alımları ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ayrıca ürün alımları sırasında kooperatif ortaklarıyla biraraya gelen Balıkesir Milletvekili Kırcı, müstahsiller ile kısa süre sohbet ederek, alımlar sırasında ürünleri inceledi. Kırcı, Kooperatif Zeytinyağ fabrikasındaki tesisleri de gezerek, Kooperatif Başkanı Abdullah Şenol’dan zeytinyağı üretiminin geçtiği aşamalar hakkında bilgi aldı.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.