16 Kasım 2017 Perşembe

KAYMAKAM ÇALIK'TAN ADD'YE ZİYARET

 Erdek Kaymakamı Ekrem Çalık, ilçedeki kurum ve kuruluşlara ziyaretlerini sürdürüyor.          Kaymakam Çalık, bu kez ilçemiz ADD (Atatürkçü Düşünce Derneği) Şubesini ziyaret etti.



    Dün saat 16.00’da Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Erdek Şubesine iadei ziyarette bulunan Kaymakam Ekrem Çalık’ı, ADD Erdek Şube Başkanı Zafer Filiz ve dernek yönetimi karşıladı.
Kaymakam Ekrem Çalık ile ziyareti sırasında bir süre sohbet eden Atatürkçü Düşünce Derneği üyeleri, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı programına dahil edilen Cumhuriyet yürüyüşü için Kaymakam Çalık’a ayrıca teşekkür ettiler.
  ADD Erdek Şubesindeki çalışmalar ve etkinlikler hakkında şube başkanı Zafer Filiz’den bilgi alan Kaymakam Ekrem Çalık, dernek içerisindeki kitaplığı gezerek, yine dernek üyeleri tarafından hazırlanan ürünleri inceledi.
  Atatürkçü Düşünce Derneği Erdek Şubesi Başkan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Kaymakam Çalık, Erdek’teki kamuya yararına çalışan dernek, kurum ve kuruluşlara destek olacaklarını ifade etti. 




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.