14 Kasım 2017 Salı

KAYMAKAM ÇALIK ENGELLİLER DERNEĞİ'NE ZİYARETTE BULUNDU

  İlçemiz Kaymakamı Ekrem Çalık, Engelli ve Engelli Aileleri Derneği Erdek Şubesini ziyaret etti.


    7 Mayıs 2017’de ilçemiz açılışı yapılan Engelli ve Engelli Aileleri Erdek Şubesini, eşi Zeynep Çalık ile birlikte ziyaret eden Erdek Kaymakamı Ekrem Çalık, engelli çocuklar ve aileleri ile dernek binasında biraraya geldi.
Engelli çocuklarla ve aileleriyle bir süre sohbet eden Kaymakam Çalık, engellilerin halen kullanmakta oldukları dernek binasındaki fiziki yapının yetersizliği nedeniyle yaşadıkları zorlukları ve bu konudaki istek ve taleplerini dinledi.
Ziyareti esnasında engelli gençlerimize hediyeler dağıtan Kaymakam Ekrem Çalık, engelli gençlerin daha uygun şartlarda eğitim alabilecekleri ve fiziki yapısı uygun bir yer için çalışma yapıldığını ifade ederek, onların günlük günlük yaşama daha kolay katılabilmelerini sağlamak için destek olacaklarını sözlerine ekledi. Ekrem Çalık ayrıca, engelli gençlere dernek şubesinde verilmekte olan kurslar hakkında, ziyaret sırasında hazır bulunan İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Erbil Camgöz’den bilgi aldı. 
(Erdek Doğuş)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.