8 Nisan 2014 Salı



                                                       HABERLER 


                                         SARI MAZBATANIN SAHİBİ

     CHP Erdek belediye başkanı Hüseyin Sarı, 30 Mart’taki yerel seçimlerde belediye başkanı oldu. Sarı Cuma günü 14:30 da mazbatasını alıp 5 yıl önce kaybettiği makamını geri almış oldu.

Mazbatasını alan Sarı,  Erdek halkı şahsıma büyük bir sorumluluk yüklerken bir ilki gerçekleştirdi. Seçmenler, çok partili döneme geçildiğinden 64 yıl sonra Cumhuriyet Halk Partisine Erdek’te ilk kez belediye seçimini kazandırdı. Üstlendiğimiz görevin bilinci içinde olacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın” dedi. Aynı zamanda üç yerde konuşan Sarı, “Halkın kutsal emanetini 5 yıl boyunca, sorumluluk bilinci içinde taşıyacağız. Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. Herkese eşit mesafede olacağız. 28 mahalledeki tüm vatandaşlarımızı ayırım yapmadan sevgiyle kucaklayacağız. Kimsenin hakkına ve hukukuna saygısızlık yapmayacağız. Kimsenin de hukuk dışı uygulamalarına göz yummayacağız diye belirtti. 

















KIZILAY TIRI ERDEK’TE
   
      Türk Kızılay tırı yine Erdek’teydi. Kan bağışı için gelen Kızılay’ın sloganı :
“Bağışlanan her kan kurtarılan üç can.”













TWİTTER AÇILDI SIRA YOUTUBE’DE

Sosyal paylaşım sitesi olan Twitter kapanmıştı. Daha sonra da Youtube kapanmıştı. Twitter açıldı hala sırada Youtube var. Herkesin gözü TİB’de.





                               UĞUR DA MAZBATAYI ALDI

 Balıkesir Büyükşehir Başkanı AKP’den Ahmet Edip Uğur oldu. Uğur da mazbatasını geçen günlerde aldı. Geçen Büyükşehir Başkanı MHP’den İsmail Ok’tu. 











SİZE ÖZEL HABERİMİZ VAR
     
      NİKAH ŞAHİTLİĞİ YAPTI

  Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, başkan olduktan sonra ilk nikah şahitliğini Bölükbaşı ve Yalçın çiftlerinin nikahında yaptı. 





MUHTARLAR
-------------------
HALİTPAŞA = Recep KARA
YALI             =  Hasan Erhan ALPMAN
ATATÜRK   =  İbrahim KABA
SAHİL          =  Ali AYDIN 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.