4 Ekim 2013 Cuma


                                                         HABERLER 

HÜSEYİN AYSAN HASTANEDE 
    
   Erdek Belediye Başkanı Hüseyin AYSAN, karın ağrısı yaşaması nedeniyle Bursa Acıbadem Hastanesi'ne doktora kontrole gitti. AYSAN'ın safra kesesinden ameliyat olması bekleniyor. Hüseyin AYSAN geçen senede by-pass ameliyatı olmuştu. Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan'a Erdek Gazetesi ekibi olarak geçmiş olsun diliyoruz.


  






FACEBOOK'TAN TEŞEKKÜR 

    Erdek Belediye Başkanı Hüseyin AYSAN, geçirdiği ameliyattan sonra Facebook'ta bulunan Aysan Başkan adlı hesabına şöyle bir teşekkür mesajı yazdı :  Sevgili Erdek Halkı,
Bir süredir sindirim sistemimdeki rahatsızlık sonucu değerli doktorlarım safra kesemde taş olduğunu ve en kısa sürede ameliyatla safra kesemin alınması gerektiği teşhisini koydular. Bu sebeple bu gün başarılı bir ameliyat geçirdim ve sağlığım gayet iyi. Bu süreçte yine sizler samimi desteğinizi ve hayır dualarınızı benden eksik etmediniz. Gerek ziyaretleriniz, gerekse telefon görüşmelerinizde ve mesajlarınızla yanımda olduğunuzu bana fazlasıyla hissettirdiniz. Sizlerin sevgisi ve ilgisi en kuvvetli ilaçtan, tedaviden daha iyileştirici güce sahip. Bu güçle görevime başlayacağım ve sizlerle birlikte olacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum. Hepinize sonsuz teşekkürler. Birliğimizin, bağlılığımızın ve sevgimizin sürekli olmasını ümit eder, sağlıklı günler dilerim.
En derin sevgi ve saygılarımla.
Hüseyin AYSAN
Erdek Belediye Başkanı
Ve de sağ tarafta bulunan resmini koydu. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.