1 Aralık 2023 Cuma

SÜRAT TEKNESİ FACİASINDA KARAR ÇIKTI

2021 yılında Erdek'te yaşanan sürat teknesi faciasında karar çıktı.
2021 yılında Erdek'te yaşanan sürat teknesi faciasında karar çıktı.
6 Ağustos 2021 tarihinde Çuğra Mevki'nde meydana gelen olayda Ender Küçük'ün kullandığı sürat teknesinin Elvan Fırat Taşdöğen'e çarpması sonucunda Taşdöğen hayatını kaybetmişti.
Erdek Asliye Ceza Mahkemesi'nde bugün görülen karar duruşmasında taraflar son savunmalarını yaptılar. Mahkeme, sürat teknesini kullanan Ender Küçük'e 'bilinçli taksirle ölüme neden olma' suçundan 4 yıl hapis cezası verdi.
Duruşma sonrası açıklamada bulunan Elvan Fırat Taşdöğen'in eşi Aydın Taşdöğen, olayın kaza olmadığını söyleyerek, "Sanık orada iki kişiyi gördüğünü söylüyor. Birisi kendini zor kurtarırken eşim hayatını kaybediyor. Şahıs sürat teknesini çok hızlı kullanıyor. Yavaş kullansa bu olay olmayacak. Bu tamamıyla cinayettir, kasta girmesi gerekiyor. Mahkeme böyle bir takdirde bulundu ama kesinlikle yanlış olarak görüyorum. Kişiler eğer ceza almayacaksa her insan kaza süsü vererek birini öldürebilir demek ki." diyerek istinaf mahkemesine başvuracaklarını belirtti. 
Oğulcan Bölükbaşı
Elvan Fırat Taşdöğen'in eşi Aydın Taşdöğen

1 yorum:

  1. Katil dışarıda, suç var ceza yok, verilen kararlar suçlara teşvik edici, verdikleri adaletsiz kararlar ile suç oranın artmasına sebep olanların başlarına daha beter şeyler gelir inşallah.

    YanıtlaSil

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.