12 Ekim 2023 Perşembe

VALİ USTAOĞLU'NDAN ERDEK ZİYARETİ

Geçtiğimiz Ağustos ayında Balıkesir'e atanan Vali İsmail Ustaoğlu yaptığı ilçe ziyaretlerine Erdek ile devam etti.
Geçtiğimiz Ağustos ayında Balıkesir'e atanan Vali İsmail Ustaoğlu yaptığı ilçe ziyaretlerine Erdek ile devam etti.
Balıkesir Valisi Ustaoğlu, göreve başlamasının ardından ilçeleri tanımaya ve vatandaşlarla bir araya geldi. 
Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, sabah saatlerinde ilk olarak Erdek Kaymakamlığı’nı ziyaret ederek Kaymakam Abdullah Atakan Atasoy’dan ilçemizde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Ardından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde Erdek İlçe Değerlendirme toplantısında ilçe müdürlüklerince yürütülen çalışmalar ile devam eden yatırımlar ve projeler görüşüldü.
Daha sonra Erdek Belediye Başkanlığı’nı ziyaret ederek Belediye Başkanı Burhan Karışık’tan ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Erdek Adliyesi’nde görevli hakim ve savcıları da ziyaret eden Vali Ustaoğlu, ziyaretlerine Şehit Yılmaz Gün’ün ailesi ile İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı, yapımı devam eden Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi inşaatı ile devam etti.
Ziyaretlerin ardından ilçemiz merkezinden ayrılan Vali İsmail Ustaoğlu, Kyzikos Antik Kenti’nde incelemede bulunarak yetkililerden yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Daha sonra ilçemize bağlı Tatlısu Mahallesi'ne geçen Vali Ustaoğlu, Tatlısu Jandarma Karakol Komutanlığı’nı ziyaret ederek yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Son olarak Karşıyaka Mahallesi'ni ziyaret eden Vali Ustaoğlu ilçemizden ayrıldı.
Vali Ustaoğlu yaptığı ziyaret sırasında vatandaşların talep ve isteklerini dinleyerek sık sık temaslarda bulundu. 





















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.