24 Mart 2023 Cuma

BAŞKAN KARIŞIK'TAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJLARINA TEŞEKKÜR

Belediye Başkanı Burhan Karışık uğradığı bıçaklı saldırı sonrası kendisine geçmiş olsun dileklerinde bulunanlara teşekkür mesajı yayımladı.
Belediye Başkanı Burhan Karışık uğradığı bıçaklı saldırı sonrası kendisine geçmiş olsun dileklerinde bulunanlara teşekkür mesajı yayımladı.
Başkan Karışık yayımladığı teşekkür mesajında, "Başıma gelen menfur saldırıdan dolayı şahsımı arayarak geçmiş olsun dileklerinde bulunan başta Genel Başkanımız 13. Cumhurbaşkanı Adayımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na, Genel Başkan Yardımcılarımız Sn. Ahmet Akın ve Sn. Seyit Torun'a
CHP Grup Başkanvekili Sn. Engin Altay'a, CHP Balıkesir Milletvekili Sn. Fikret şahin, Sn. Ensar Aytekin'e, Balıkesir valisi Sn. Hasan Şıldak'a, Balıkesir Vali Yardımcısı Sn. Ömer Faruk Günay'a, Balıkesir İl Emniyet Müdürü Sn. Hasan Onar'a, Erdek Kaymakamımız Sn. Abdullah Atakan Atasoy'a, Erdek Deniz Üs ve Garnizon Komutanı Dz. Alb. Ertan Engerek'e, Erdek Emniyet Müdürü Sn. Serkan İnceöz'e, Erdek Jandarma Komutanı J.Yzb. Halil İbrahim İlanku'ya, CHP'li geçmiş dönem ve mevcut tüm milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza tüm il ve ilçe örgütlerine, meclis üyelerime ve Erdek ilçe örgütüme, Bandırma ve Erdek Devlet Hastanesi doktorları ve sağlık çalışanlarına, yalnız bırakmayan tüm hemşehrilerimize ve dostlarımıza teşekkür ediyorum. Görevimin başındayım. Hak, hukuk ve adalet için mücadele edeceğim." dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.