23 Mart 2023 Perşembe

BAŞKAN KARIŞIK TABURCU OLDU

Uğradığı bıçaklı saldırı sonucu yaralanan Belediye Başkanı Burhan Karışık taburcu edildi.
Uğradığı bıçaklı saldırı sonucu yaralanan Belediye Başkanı Burhan Karışık taburcu edildi.
Dün 11.05 saatlerinde belediye binasına geçmek üzere makam aracından inen Belediye Başkanı Burhan Karışık, iki kişinin bıçaklı saldırısına uğramış ve bacağından yaralanmıştı. Erdek Neyyire Sıtkı Devlet Hastanesi'ndeki ilk yardımın ardından Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Başkan Karışık bu sabah saatlerinde taburcu olarak evinde istirahat etmeye başladı. 
Erdek Belediyesi'nden yapılan açıklamada, "Belediye Başkanı Burhan Karışık, dün yaşanan saldırı sonrasında tedavi gördüğü hastaneden taburcu olmuştur. Evinde istirahat etmektedir ve sağlık durumu çok iyidir. Arayan, soran tüm sevenlerine çok teşekkür ediyor." denildi.
Öte yandan bugün görülen davada Başkan Karışık'ı bıçaklayan şahıs M.D. ve olay anında M.D.'nin yanında bulunan K.K. tutuklanarak cezaevine gönderilirken olayla ilgisi olduğunu düşünülen bir şahıs ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.