6 Şubat 2023 Pazartesi

SİYASİ PARTİLER TEK YÜREK OLDU

Türkiye genelinde olduğu gibi Erdek'te İlçe Başkanlıkları depremin yaşandığı bölgelere göndermek üzere ihtiyaç duyulan nesneleri toplamaya başladı.
Türkiye genelinde olduğu gibi Erdek'te İlçe Başkanlıkları depremin yaşandığı bölgelere göndermek üzere ihtiyaç duyulan nesneleri toplamaya başladı.
Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 ve 7.6'lık deprem sonrası yurt genelinde gerek devlet kurumları gerek özel kurumlar ihtiyaç duyulan nesneleri afet bölgelerine bir an önce ulaştırmak için canla başla çalışmaya başladı. Siyasi partiler de adeta tek yürek olarak hem üyelerine hem de vatandaşlara çağrıda bulundu.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Erdek İlçe Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Kahramanmaraş, Malatya, Şanlıurfa, Gaziantep, Hatay, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Kilis, Elazığ, Adıyaman'da gerçekleşen depremde olumsuz etkilenen, evleri yıkılan vatandaşlarımıza bu soğuk kış günlerinde destek olmak için Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Erdek İlçe Başkanlığı olarak kampanya başlattık. Kampanya kapsamında destek olmak isteyen vatandaşlarımız, en büyük ihtiyaç olan; Battaniye, ısıtıcı, çocuk bezi, hijyenik ped, ayakkabı, mont, ceket, kazak, iç çamaşırı, çorap, çocuk maması, ve çocuk kıyafetleri gibi ihtiyaçları  Erdek İlçe Başkanlığı'mıza getirebilirler. Birlikte çok güçlüyüz! Tüm yaraları birlikte saracağız." denildi.
AK Parti İlçe Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Şimdi yaraları sarma zamanı. Çok acil! Hem yetişkinler hem çocuklar için kışlık kıyafet (bot,polar, mont, yün çorap, atkı, eldiven), battaniye, ısıtıcı, çadır, mat, el feneri, hazır gıda, ekmek, su, kadın hijyen seti ve powerbanka ihtiyaç vardır. Yardımda bulunmak isteyen vatandaşlarımızın AK Parti Erdek İlçe Binasına getirmeleri önemle rica olunur. Son Kullanım tarihi yaklaşan ve kullanılmış malzeme bağışı yapılmamaktadır." denildi. 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erdek İlçe Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Haydi Erdek gün birlik günü. Deprem bölgesine yola çıkaracağımız yardım tırımız için en büyük ihtiyaçlar battaniye, kışlık kıyafet, ısıtıcı, çocuk bezi, çocuk maması, erzak kolisi, kışlık ayakkabı vb. yardımlarınızı parti ilçe binamıza bırakabilirsiniz. Bölgeye ulaştırılmak üzere ilçe binamızda topluyoruz. İsterseniz araçlarımız ile adresinizden de alabiliriz." denildi.

İYİ Parti Erdek İlçe Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Deprem bölgesine ulaştırılmak üzere; çadır içi soba, uyku tulumu, uzay battaniye, cep ısıtıcısı, sentetik içlik, eldiven, atkı, bere, çorap, polar battaniye, polar ara katman, kışlık bot, kışlık mont, bebek bezi, mama, hijyenik ped, ıslak mendil, sıvı sabun, tuvalet kağıdı, havlu kağıt, havlu, el feneri, kalem pil, kibrit, biberon ve kullanılmamış kıyafetlerin İYİ Parti Erdek İlçe Başkanlığına teslim edilmesini ve lütfen kullanılmış eski kirli ve kullanma tarihi geçmiş malzemelerin getirilmemesini ve listeye uyulmasını rica ederiz." denildi.

Haberin Videosu:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.