21 Şubat 2023 Salı

MHP İLÇE BAŞKANI AHMET DAVRAN'DAN AÇIKLAMA

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erdek İlçe Başkanı Ahmet Davran, Cumhur İttifakı Erdek Belediye Meclisi Üyesi Mehmet Ali Yağcı'nın AK Parti üyesi olduğunu açıkladı.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erdek İlçe Başkanı Ahmet Davran, Cumhur İttifakı Erdek Belediye Meclisi Üyesi Mehmet Ali Yağcı'nın AK Parti üyesi olduğunu açıkladı.
MHP Erdek İlçe Başkanı Ahmet Davran yaptığı açıklamada, "Saygıdeğer hemşehrilerim, değerli Erdek halkı. 6 Şubat 2023 tarihinde gerçekleşen ülkemiz için yüzyılın en yıkıcı doğal afetinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Allah böyle bir acıyı ülkemize ve milletimize bir daha yaşatmasın. Bu doğal afet sonucunda oluşan milli şuuru ve birlikteliğimizi bozmasın inşallah. Bugünkü yapacağım kamuoyu açıklamasının sebebi göreve geldiğimiz günden bugüne kadar siz değerli hemşehrilerimiz arasında yanlış bilinen bir konuyu aydınlığa kavuşturmak istiyorum. Siyasi yaşamında bir dönem Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)'nde görev alan Sayın Mehmet Ali Yağcı şu an siyasi yaşamını Cumhur İttifakı ortağımız AK Parti Belediye Meclis Üyesi olarak devam ettirmektedir. Sayın Mehmet Ali Yağcı ile partimizin Cumhur İttifakı ortaklığı dışında uzaktan yakından hiçbir alakası olmayıp resmi kurum, kuruluş ve STK'larda Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erdek İlçe Teşkilatı adına temsil yetkisi yoktur. Konunun Sayın M. Ali Yağcı'nın şahsı ile de alakalı olmayıp tamamen halk arasındaki yanlış anlaşılmaları düzeltmek için bu açıklamayı yapmamız hasıl olmuştur. Erdek halkı kamuoyuna sevgi ve saygılarımla sunarım." dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.