29 Aralık 2022 Perşembe

ODUNCUYOLU'NUN SU PROBLEMİ ÇÖZÜLÜYOR

Oduncuyolu'na getirilmesi planlanan suyun gerekli ekipmanları dün S.S. 162 Sayılı Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi'ne teslim edildi.
Oduncuyolu'na getirilmesi planlanan suyun gerekli ekipmanları dün S.S. 162 Sayılı Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi'ne teslim edildi.
İlçemizde tarımsal sulamanın en kıt olduğu bölgelerinden, Oduncuyolu Mevki'ne getirilmesi planlanan suyun faaliyete geçirilmesi için gerekli olan malzeme ve ekipmanlar, dün kooperatife teslim edildi.
Konu hakkında açıklama yapan S.S. 162 Sayılı Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Abdullah Şenol; "Suyun araştırılması, tespiti ve gerekli malzemelerin temini sırasında kooperatifimizden karşılıksız yardımlarını ve teknik desteğini esirgemeyen, başta Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Yücel Yılmaz'a, BASKİ Genel Müdürümüz Sayın İzzet Günal’a, Balıkesir Tarımsal Sulama Daire Başkanlığı Şeflerimizden Sayın Mesut Faruk Kalan’a, Erdek Ak Parti İlçe Başkanı Sayın Musa Alioğlu’na teşekkürü bir borç biliriz. Suyun bu mevkiye gelmesi ile burada zeytinliği bulunan zeytin üreticilerimizin su sorunu nispeten çözüme kavuşarak aldıkları ürün kalitesi ve kilogram artışlarından dolayı yaklaşık 20-25 milyon TL gelir artışı elde edeceklerdir. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Tüm üreticilerimize bereketli ürünler ve bol kazançlar dileriz." dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.