10 Aralık 2022 Cumartesi

MHP ERDEK'TE DEVİR TESLİM TÖRENİ

Fatih Bağcı'nın görevden ayrılması ile birlikte MHP Erdek İlçe Başkanlığı'na Ahmet Davran getirildi.
Fatih Bağcı'nın görevden ayrılması ile birlikte MHP Erdek İlçe Başkanlığı'na Ahmet Davran getirildi.
Geçtiğimiz günlerde görevinden ayrılan Fatih Bağcı'nın yerine bugün Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Balıkesir İl Başkanı Ekrem Gökay Yüksel'in de katıldığı bir törenle Ahmet Davran getirildi.
Tören öncesi konuşma yapan MHP Balıkesir İl Başkanı Yüksel, "Bugün Erdek'te bir devir teslim töreni gerçekleştireceğiz. Çok uzun yıllar önce bu hareketin yapı taşı olan Ülkü Ocakları'nda birlikte kader birlikteliği yaptığım, dava arkadaşım, kardeşim, yol arkadaşım, uzun yıllar Balıkesir Ülkü Ocakları'nda çalıştığımız daha sonra da Erdek'te Ülkü Ocakları'nın açılmasına vesile olan değerli kardeşimiz Ahmet Davran'ı hem İl Başkanlığımızın hem genel merkezimizin takdiri ve tensipleri ile Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli'nin emirleri ve direktifleri ile Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Semih Yalçın'ın görevlendirmeleriyle Milliyetçi Hareket Partisi Erdek İlçe Başkanlığı'na atanmış bulunmaktadır. Bu bir bayrak yarışı, bugüne kadar bu bayrağı kirletmeden, lekeletmeden davamız adına yaşayan bütün eski ilçe başkanlarına ve milliyetçi, ülkücü hareketin kıymetli insanlarına şükranlarımı iletiyorum. Ahmet Davran başkanlığındaki yönetimin Erdek'e ülkemize, milletimize hayırlı işler nasip etmesini Cenab-ı Allah'tan diliyorum." dedi.
Devir teslim töreninin ardından MHP Erdek İlçe Başkanı Ahmet Davran yaptığı açıklamada, "Bugün itibariyle Milliyetçi Hareket Partisi Erdek İlçe Başkanı olarak göreve başlamış bulunmaktayım. Bu görevi bize tebliğ eden Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli'nin takdirleriyle, İl Başkanımız Ekrem Gökay Beylerin müsaadeleriyle görevi teslim almış bulunmaktayım. Bizim davamızda, kırgınlık küslük yok. Biz bugünden itibaren bütün hemşehrilerimizin gönlünü kalbini, dualarını kazanarak en güzel şekilde davamızı, partimizi temsil edip bayrağı en yukarı taşımak istiyoruz." ifadelerini kullandı.
2023 genel seçimleri hakkında da konuşan MHP İl Başkanı Ekrem Gökay Yüksel, "Cumhuriyetimizin 100. yılında Erdek'te de Milliyetçi Hareket Partisi'nin seçimlerde şahlanışına şahitlik edeceğiz. 2023 seçimleri çocuklarımızın geleceği için önemli." dedi. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.