25 Aralık 2022 Pazar

İŞCAN DEVA GENÇLİK EYLEM PLANI LANSMANINA KATILDI

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Erdek Gençlik Kolları Başkanı Burak İşcan, Gençlik Eylem Planı Lansmanına katıldı.
Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Erdek Gençlik Kolları Başkanı Burak İşcan, Gençlik Eylem Planı Lansmanına katıldı.
Erdek DEVA Partisi Gençlik Çalışmaları Başkanı Burak İşcan, 21 Aralık Çarşamba günü saat 12.00'de DEVA Partisi Genel Merkezi'nde yapılan Gençlik Eylem Planı Lansmanına katıldı.
Lansmanda konuşma yapan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, "İfade özgürlüğünü güvence altına alacağız. Dezenformasyon yasasını kaldıracağız. Festivallere, konserlere ve bahar şenliklerine konulan keyfi yasak dönemini bitireceğiz. YÖK’ü kapatacağız. Üniversitelerimizi idari, mali ve bilimsel açıdan özgürleştireceğiz. 25 yaşa kadar tüm gençlere bedava internet hizmeti sunacağız. 1 milyon kilometre fiber kablo ile her yeri fiber internete eriştireceğiz. Cep telefonu, tablet, bilgisayar, oyun konsolu gibi dijital cihazlar üzerindeki vergi yükünü azaltacağız. Kamuda işe alımlarda mülakatı kaldıracağız. Kamuda işe alımlarda objektif kriterleri ve liyakati esas alacağız." dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.