30 Aralık 2022 Cuma

DSP'DEN 3 İSİM İYİ PARTİ'YE GEÇTİ

Demokratik Sol Parti (DSP) Balıkesir Eski İl Başkanı, DSP Erdek Eski İlçe Başkanı ve 2019 seçimlerinde DSP Belediye Başkanı Adayı bugün düzenlenen bir törenle İYİ Parti'ye geçti.
Demokratik Sol Parti (DSP) Balıkesir Eski İl Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Berk, DSP Erdek Eski İlçe Başkanı Nevim Ertan ve 2019 seçimlerinde DSP Belediye Başkanı Adayı Suat Karamahmutoğlu bugün düzenlenen bir törenle İYİ Parti'ye geçti.
Bugün İYİ Parti Erdek İlçe Binası'nda düzenlenen törene İYİ Parti Balıkesir İl Başkanı Özlem Ural da katıldı. 
İlk konuşmayı yapan İYİ Parti Erdek İlçe Başkanı Arif Demir, "Bugün çok güzel bir olay için bir araya geldik. Mehmet Berk Eski DSP Balıkesir İl Başkanımız, DSP Erdek Eski İlçe Başkanı Nevim Ertan ablamız ve 2019 seçimlerinde DSP Belediye Başkanı Adayı Suat abimiz de partimize katılmaya karar verdiler. Daha çok katılımlar devam ediyor. Vatan haini, bölücü dışında olan herkesin partimizde yeri var. Herkesi partimize davet ediyoruz. Biz Türkiye'yi yönetmeye hazır bir partiyiz." ifadelerini kullandı. 
Ardından konuşan İYİ Parti Balıkesir İl Başkanı Özlem Ural, "Belki bizler sizleri bulmalıydık ama bu gelişiniz bizlere gerçekten güç kattı. Sizlerle güçleneceğiz, bir ahenge sahip olacağız. Biz İYİ Parti olarak 85 milyonu 81 ilde kucaklamaya hazır bir partiyiz. Genel Başkanımız Meral Akşener'in ülkenin dertleriyle dertlendiğini, bir anne gibi çekip çevireceğini ve iyileştireceğini biliyoruz."
Balıkesir'de bir üniversitede gençlerle bir araya gelerek gündem yoklaması yaptıklarını söyleyen İYİ Parti İl Başkanı Ural, "Gençler Meral 'Mommy' dediler. Biz de genel başkanın başbakanlık düşündüğünü söyledik. İkinci isim olarak da Mansur (Yavaş) Başkanı telaffuz ediyorlar. İnşallah onların gönlüne göre olur, biz onlar için çalışıyoruz. Siz büyüklerimizin desteği ile de altından kalkacağız." diyerek sözü DSP Balıkesir Eski İl Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Berk'e bıraktı.
Berk konuşmasında, "Burada olmaktan son derece mutluyum. Burası bizim her zaman sıcak bir yuvamız. Bizim hep bir milliyetçi yönümüz vardı. Burada daha iyi siyaset yapacağıma, daha emin adımlar atılacağını bildiğim için burada olmaktan son derece mutluyum. Artık birlik olma zamanı. Bu karanlıktan hep birlikte çıkacağız." dedi. 
Son olarak söz alan DSP Erdek Eski İlçe Başkanı Nevim Ertan bir anısını anlattıktan sonra, "Vatandaş olarak Millet İttifakı'nda olmayı kendime görev bildim. Arif kardeşimi de çok seviyorum. Dilerim ülkemize hayırlı olur. Bir oy, bir oydur düşüncesi ile geldim. Gazamız mübarek olsun." dedi. 
Ardından DSP Balıkesir Eski İl Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Berk'e, DSP Erdek Eski İlçe Başkanı Nevim Ertan'a ve 2019 seçimlerinde DSP Belediye Başkanı Adayı Suat Karamahmutoğlu'na ve İYİ Parti yeni üyesi Kıvanç Doğruel'e rozetleri İYİ Parti İl Başkanı Özlem Ural ile İYİ Parti İlçe Başkanı Arif Demir tarafından takdim edildi. 
Oğulcan Bölükbaşı










Haberin Videosu:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.