12 Kasım 2022 Cumartesi

TÜM ÜLKEDE EŞ ZAMANLI ÇÖK-KAPAN-TUTUN ETKİNLİĞİ

Tüm Türkiye'de bugün eş zamanlı çök-kapan-tutun etkinliği yapıldı.
Tüm Türkiye'de bugün eş zamanlı çök-kapan-tutun etkinliği yapıldı.
12 Kasım 1999'da gerçekleşen 7.2 büyüklüğündeki Düzce Depremi'nin 23. yıl dönümünde depremin meydana geldiği saat olan 18.57'de sirenler eşliğinde tüm ülkede eş zamanlı olarak 1 dakikalık çök-kapan-tutun pozisyonu alındı.
Erdek'te Kapalı Spor Salonu'nda yapılan etkinliğe Kaymakam Abdullah Atakan Atasoy, Garnizon Komutanı Dz. Alb. Ertan Engerek, Belediye Başkanı Burhan Karışık, kurum müdürleri, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, dernekler ve STK'lar, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
Etkinlik sonrası kısa bir konuşma yapan Kaymakam Abdullah Atakan Atasoy, "Bugün 12 Kasım 1999, Düzce Depremi'nin yıl dönümü. İçişleri Bakanlığımız bir farkındalık eğitimi yaptı. Buna hep beraber gerçekleştirdik. Ben Düzce Depremi'nde ve diğer depremlerde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Bugün çök-kapan-tutunu yaptık. Gayet de güzel yaptık." ifadelerini kullandı.
Oğulcan Bölükbaşı




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.