2 Kasım 2022 Çarşamba

KASIM AYI MECLİS TOPLANTISINDA 7 GÜNDEM GÖRÜŞÜLDÜ

Erdek Belediye Meclisi, Kasım ayı olağan meclis toplantısında 7 gündem, 1 ek gündem görüşüldü.
Erdek Belediye Meclisi, Kasım ayı olağan meclis toplantısında 7 gündem, 1 ek gündem görüşüldü.
Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık başkanlığında gerçekleşen meclis toplantısına CHP grubundan Çetin Gül ve Şaban Telemeci, AK Parti grubundan Hüseyin Sezer mazeretli oldukları gerekçesiyle katılamadı.
Saat 16.00'da yapılan meclis toplantısının ilk gündem maddesinde görüşülen yağmur suyu toplama sistemi oy birliği ile İmar Komisyonu'na iade edildi.
İkinci gündem maddesinde görüşülen otopark bedeli hesaplaması İmar Komisyonu ve Plan Bütçe Komisyonu'na havale edildi. 
Üçüncü gündem maddesinde görüşülen Yalı Mahallesi'nde ihdas parçasının otopark alanı olarak tescillenmesi sonucu olan taşınmaza kamu yararı şerhi konulması oy birliği ile kabul edildi. 
Dördüncü gündem maddesinde 10 AIA 562 plakalı Ford kamyon araca kamu yararı alınması oy birliği ile kabul edildi.
Beşinci gündem maddesinde Erdek girişi ön tarafındaki alana trafik önlemi alınması konusunda UKOME'nin çalışmalara başladığı belirtilerek oy birliği ile kabul edildi.
Altıncı gündem maddesinde görüşülen Yalı Mahallesi 796 ada, 2 parsel (Erdek Stadyum) kira süresinin uzatılması için belediye başkanına yetki verilmesi AK Parti grubundan Çisem Tanrıöver Özhuy ve Mehmet Ali Yağcı'nın ret oylarına karşılık oy çokluğuyla kabul edildi. 
Yedinci gündem maddesinde Yalı Mahallesi 105 ada, 44 parsel (mezarlık) sayılı taşınmazın belediyeye bağışlanması için belediye başkanına yetki verilmesi oy birliğiyle kabul edildi. 
Ek gündem maddesinde ise ilçemiz Yalı Mahallesi'nde İlçe Sağlık Müdürlüğü'ne yer tahsisi talebi oy birliğiyle İmar ve Plan Bütçe Komisyonuna havale edildi.
Oğulcan Bölükbaşı


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.