23 Ekim 2022 Pazar

ERDEKSPOR 2022-2023 SEZONUNU AÇTI

Erdekspor Kulübü 2022-2023 sezonunu bugün törenle açtı.
Erdekspor Kulübü 2022-2023 sezonunu bugün törenle açtı.
Saat 14.00'te ilçemiz 18 Eylül Stadı'nda düzenlenen tören Erdekspor sporcularının sahaya çıkmasıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Erdekspor Kulübü Başkanı Şadi Bayraktar konuşmasını yaptı. Bayraktar konuşmasında, "Erdekspor'un sezon açılışına hoş geldiniz. Bu sene Erdekspor için önemli bir sene, 50. yılı. Onun için kuvvetli bir takım yaratmak istedik. Ve çalışmalarımızı fazlasıyla yaptık. Sağ olsun belediyemiz bize otopark yerleri verdi ve bu sayede bu takımı kurduk. Gördüğünüz gibi sahada 11 yaş, 14 yaş, 18 yaş ve Erdekspor takımımızın hepsi burada ve sağ olsun bizi kırmayan Balya Belediye Başkanı Orhan Gaga'nın yolladığı Balya Belediyespor takımı da bizi kırmadılar, geldiler. Açılışımızda bizlerle beraber olacaklar. Onlara da hoş geldin diyorum. Otoparklardan sağladığımız gelirlerle bu takımı yaratmaya çalıştık fakat sezon ortalarında otoparkımızın kapanmasına sebep olanlar oldu ve kapattık. Otoparklar kapandıktan sonra sağ olsun Erdekli birçok esnafımızın sayesinde takımın yaratılmasını sağladık. Ve gördüğünüz gibi liglere hazırlandık. Açılış maçımızda Balyaspor'la oynayarak size takımımızı göstereceğiz. Bu sezon inşallah hepimize, Erdek'imize ve topçularımıza hayırlı olur. Hayırlısıyla kazasız, belasız sene geçiririz. Hepinize açılışımıza geldiğiniz için çok teşekkür eder, iyi günler dilerim." dedi.
Ardından kürsüye çıkan Erdek Belediye Başkan Vekili Nimet Kalafat, "Değerli sporseverler, öncelikle yeni futbol sezonunun tüm futbolcularımıza, hakem, antrenör ve diğer görevliler ile tüm sporseverlere hayırlı olmasını diliyorum. Kıymetli sporsever hemşehrilerim, geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz, spor kulüplerimizin değerleri yöneticileri ve futbolcularımız, umuyorum ki güzellıkleriyle hatırlanacak, futbolun ve centilmenliğin ön planda olduğu, unutulmaz bir sezon olacaktır. Diğer spor dallarında olduğu gibi, futbolda da sizlerle beraber şehirce başarılı olacağımıza kalpten inanıyorum. Sizler yeter ki gayretle çalışmayı hiçbir zaman bırakmayın. Bizler de sizler için canı gönülden çalışmaya devam edeceğiz. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün spor ve sporcu ile ilgili şu sözünü hiçbir zaman
aklınızdan çıkarmayın: "Ben sporcunun zeki, çevik aynı zamanda ahlaklısını severim." Yeni sezonumuzun tekrardan hayırlı olmasını diliyor, sizleri en kalbi duygularımla saygı ve sevgi ile selamlıyorum." ifadelerini kullandı.
Daha sonra protokol üyeleri sahaya inerek sporculara başarılar dileyerek hatıra fotoğrafı çektirdiler. 
Erdekspor ise açılış töreninin ardından Balya Belediyespor ile hazırlık maçında karşılaştı.
Oğulcan Bölükbaşı








Haberin Videosu:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.