5 Ekim 2022 Çarşamba

BELEDİYE MECLİSİ EKİM GÜNDEMİ İÇİN TOPLANDI

Erdek Belediyesi Ekim ayı olağan meclis toplantısı yapıldı.
Erdek Belediyesi Ekim ayı olağan meclis toplantısı yapıldı.
Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık başkanlığında yapılan toplantıya Cumhur İttifakı'ndan Mehmet Ali Yağcı, Millet İttifakı'ndan ise Nimet Kalafat mazeretleri nedeniyle katılmadı.
Toplantıda 9 gündem, 2 ek gündem maddesi görüşüldü.
1. gündem maddesinde mimari katların dolgu alanlarının kullanımı konusu oy birliği ile Yapı Kontrol Müdürlüğü'ne iade edildi.
2. gündem maddesinde Erdek Belediyesi'ne ait Alaattin Mahallesi 374 ada 2 parselin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne tahsis edilmesi konusu oy çokluğuyla reddedildi.
3. gündem maddesinde yağmur suyu toplama sistemi konusu için oy birliğiyle İmar Komisyonuna ek süre verildi.
4. gündem maddesinde 01.06.2022 kararlı ve 67 sayılı mülkiyeti hazineye ait Alaattin Mahallesi'nde bulunan alana sağlık tesisi yapılması kararı iptal edilerek temel eğitim alanı için kullanılması oy birliği ile kabul edildi.
5. gündem maddesinde Turizm komisyonu ve derneklerin aktifleştirilmesi konusunda 2024 yerel seçimlerinden sonra Kent Konseyi kurulmasına ve üyelerinin belediye meclis üyelerinden seçilmesine oy birliğiyle karar verildi. Millet İttifakı'ndan Murat Çolak, Recep Eren ve Nimet Kalafat; Cumhur İttifakı'ndan ise Çisem Tanrıöver Özhuy ve Huri Güven seçildiler.
6. gündem maddesinde 2023 gelirler tarifesi oy birliğiyle Plan Bütçe Komisyonuna havale edildi.
7. gündem maddesinde 2023 mali bütçesi oy birliğiyle Plan Bütçe Komisyonuna havale edildi. 
8. gündem maddesinde Alaattin Mahallesi 376 ada 1 parselde bulunan taşınmaza kamu şerhi konulması kararı, alanın Park ve Bahçeler Müdürlüğü şantiyesi olarak kullanılması için kamu yararı alınmasına oy birliği ile karar verildi.
9. gündem maddesinde Yalı Mahallesi'nde ihdas parçasının otopark olarak tescillenmesi için kamu yararı şerhi konulması oy birliği ile karar verildi. 
1. ek gündem maddesinde Erdek Belediyesi Başkanlığı araçlarına kamu yararı şerhi konulması oy birliğiyle kabul edildi.
2. ek gündem maddesinde Erdek giriş kavşağının UKOME'a bildirilmesi konusu Zabıta Müdürlüğü ile Plan Bütçe Komisyonuna havale edildi.
Bir sonraki toplantının 2023 bütçesinin görüşülmesi için 20 Ekim 2022 Perşembe günü saat 16.00'da yapılmasına karar verildi. 
Oğulcan Bölükbaşı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.