9 Eylül 2022 Cuma

NARLI GÜZELLEŞTİRME DERNEĞİ'NDEN KERMES

Narlı Geliştirme, Güzelleştirme ve Kültür Derneği dün Narlı Mahallesi'nde kermes düzenledi.
Narlı Mahallesi'nde geçtiğimiz aylarda kurulan Geliştirme, Güzelleştirme ve Kültür Derneği dün saat 14.00'te Narlı'da düzenlenen yiyecek kermesi Narlı sakinleri ve tatilciler tarafından yoğun ilgi gördü.
Mayıs 2022 tarihinde dokuz kurucu üye ile kurulan Narlı Geliştirme, Güzelleştirme ve Kültür Derneği'nin şuan itibariyle elli üyeye ulaştığını ifade eden Dernek Başkanı Yüksek Mimar ve Otel İşletmecisi Reha Uluçay, üyelikler haricinde de bazı duyarlı vatandaşların derneğe maddi yardımda da bulunduğunu ifade etti. Uluçay, yaptığı açıklamada; "Derneğimiz şu ana kadar köy içi meydanında bulunmayan Atatürk büstünü ve bayrak direğini yaptı. 8 Eylül yani bugün de yine bir ilk olan kermesi gerçekleştirdik. İleriki planlarımız içinde köyümüzde turizmin daha kaliteli olmasını sağlamak için köy halkını bilinçlendirme toplantıları, Kapıdağ Yarımadası'nın daha iyi tanıtılması için Kapıdağ doğa turları, mahallemizin temizliği ve Narlı'daki binalarımızın estetik açısından güncelleştirilmesi için çalışmalar yapmak ve senede en az 2-3 kermes düzenlemek gibi çalışmaları planlamaktır." dedi.
Adem Halat



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.