10 Eylül 2022 Cumartesi

KYZİKOS ULTRA MARATONU KOŞULARI BAŞLADI

Kyzikos Ultra Maratonu 104KM, 60KM, 45KM ve 22KM koşularının startı verildi.
Kyzikos Ultra Maratonu 104KM, 60KM, 45KM ve 22KM koşularının startı verildi.
9-10-11 Eylül tarihlerinde Erdek'te düzenlenen Kyzikos Ultra Maraton koşularının ilk periyodu bugün başladı.
Saat 05.00'te 140 KM Kyzikos Ultra, 06.30'da 60KM Kirazlı Manastırı Ultra, 07.00'de 45KM Arteka Ultra, 09.00'da ise 22KM Apostol koşusunun startı verildi.
09.00'da düzenlenen Apostol koşusunun startını Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık ve Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun birlikte verdi.
Start öncesi kısa bir konuşma yapan Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık, "Bugün 3.sü düzenlenen Kyzikos Maratonu'na hepiniz hoş geldiniz. Güney Marmara'mızın incisi olan Erdek'imizin güzelliklerini, doğasını göreceksiniz. Erdek, Türkiye'de turizme açılan ilk ilçelerimizden biridir. Bu ilçemizde böyle etkinlikler düzenlenmesi bizler için de Erdek'imizin tanıtımı için de çok kıymetli. İnşallah bugün kazasız belasız hayırlısıyla bir yarış geçiririz. Hepinize başarılar diliyorum. Hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.
Karışık'tan sonra konuşan Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun, "Erdek'imiz gerçekten çok kıymetli. Ben Bandırma Belediye Başkanıyım ama Erdek-Bandırma beraber, abi kardeş şeklinde beraber yönetmeye çalışıyoruz Güney Marmara'nın ilçelerini. Tabi bu tarz aktivitelerin yapılması, maratonun yapılması hem Bandırma'nın hem Erdek'in turizmini etkilemesi ve tanıtımı açısından değerli oluyor. Ben öncelikle bu organizasyonu yapan Kyzikos Ultra Maraton ekibine çok teşekkür ediyorum. Hepinize kazasız belasız yarışmalar diliyorum." dedi.
Ardından 10'dan geri sayım yapılarak Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık ve Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun birlikte kornaya basıp startı verdi. 100'den fazla yarışmacı aynı anda koşmaya başladı.
104KM, 60KM, 45KM ve 22KM koşularının ödül töreni bugün saat 18.00'de Cumhuriyet Meydanı'nda yapılacak.
Oğulcan Bölükbaşı 














Haberin Videosu:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.