12 Eylül 2022 Pazartesi

BALIKESİR MİLLET İTTİFAKI BİR ARAYA GELDİ

Balıkesir Millet İttifakı siyasi partilerinin il başkanları bir araya geldi.
Güçlendirilmiş parlamenter sistem ve ortak cumhurbaşkanı adayı konusunda çalışmalar gerçekleştiren muhalefet partilerinin Balıkesir İl Başkanları, İyi Parti İl Başkanı Özlem Ural ev sahipliğinde 9 Eylül Cuma akşamı bir araya geldiler.
Tertip edilen akşam yemeğinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Serkan Sarı, İYİ Parti İl Başkanı Özlem Ural, Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi İl Başkanı Kemal Aydemir, Gelecek Partisi İl Başkanı Mehmet Bülend Sağlam, Demokrat Parti İl Başkanı Işın Gümüşyay hazır bulundu.
Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği buluşmada, güncel konular hakkında görüş alışverişinde bulunan il başkanları gerek ülkenin gerekse Balıkesir’in mevcut yönetiminin ilk seçimlerde değişmesi gerektiği konusunda hemfikir olduklarını belirttiler.
Yemek sonrası ev sahibi İYİ Parti İl Başkanı Özlem Ural, "Güçlendirilmiş parlamenter sistem etrafında bir araya gelen partilerin Balıkesir İl Başkanları olarak önümüzdeki seçimde üzerimize düşenleri layığı ile yerine getirebilmek adına, sandık ve seçim güvenliği konusu başta olmak üzere güzel bir istişare toplantısında bir araya geldik. Allah, bizlere, bu ülkeyi, liyakatli insanların ellerine bırakmayı nasip etsin." ifadelerini kullandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.