4 Ağustos 2022 Perşembe

İLÇE MİLLİ EĞİTİM'İN PROJESİ DESTEK ALMAYA HAK KAZANDI

Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün hazırladığı proje olan Ya Gelecek "Siz"siniz Ya Da  Geleceksizsiniz projesi destek almaya hak kazandı.
Güney Marmara Kalkınma Ajansı 2022 Yılı Teknik Destek Programı Mayıs-Haziran dönemi sonuçları açıklandı. Toplam altı projenin başarılı bulunup desteklenmesine karar verildi.
Yapılan başvurular arasında Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanıp başvurusunun yapıldığı “Eğitimde Dijital Dönüşüm” projesi de başarılı projeler arasında yer aldı.
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "GMKA 2022 1. Dönem Başvurusunda destek almaya hak kazanan ve önümüzdeki günlerde uygulanmaya başlaması planlanan Ya Gelecek "Siz"siniz Ya da Geleceksizsiniz projemiz ile toplam iki projemiz başarılı sayılan projeler arasında yer almıştır." denildi.
Proje kapsamında, öğrencilerde iklim değişikliği ve çevresel sürdürülebilirlik bilinci oluşturularak gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmaya katkı sağlamak amaçlanıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.