3 Ağustos 2022 Çarşamba

AĞUSTOS AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Erdek Belediyesi Ağustos ayı olağan meclis toplantısı yapıldı.
Erdek Belediyesi Ağustos ayı olağan meclis toplantısı yapıldı.
Belediye Başkanı Burhan Karışık başkanlığında düzenlenen toplantıda 12 gündem maddesi görüşüldü. 
CHP grubundan İbrahim Beyoğlu ve Nimet Kalafat,  MHP grubundan Hüseyin Sezer mazeretli oldukları gerekçesiyle katılmadılar.
Gündemin 1. maddesinde, belediye meclis özetlerinin ilçemizdeki yerel gazetelerde yayımlatılması oy birliğiyle kabul edildi.
Gündemin 2. maddesinde, kadına yönelik şiddetin önlenmesi amacıyla çalışmaların yapılması oy birliğiyle kabul edildi.
Gündemin 3. maddesinde, mimari projelerde yer alan bodrum katlardaki dolgu alanlarının kullanımı konusu için komisyona ek süre verildi.
Gündemin 4. maddesinde, plansız alanlar imar yönetmeliğinde yer alan alanlardaki otopark ihtiyacı konusu CHP grubundan Canan Kırdar'ın çekimser oyuna karşın oy çokluğuyla kabul edildi.
Gündemin 5. maddesinde, mülkiyeti Erdek Belediyesi'ne ait Alaattin Mahallesi 374 ada 2 parselin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne tahsis edilmesi konusu için oy birliğiyle komisyona ek süre verildi.
Gündemin 6. maddesinde, Hamamlı Mahallesi 127 ada 46 parselin bulunduğu imar adasında yapılacak olan yapıların kütlelerinin belirlenmesi oy birliğiyle kabul edildi. 
Gündemin 7. maddesinde, ilçemiz Tatlısu Mahallesi 2080 parsel nolu taşınmazın kamulaştırma işleminin yapılıp yapılmaması konusu 12. beş yıllık imar programına ilave edilerek belediye başkanına ve encümene yetki verilmesi oy birliği ile kabul edildi.
Gündemin 8. maddesinde, zabıta maktu mesai ücretleri tavan fiyat olan 1080 TL şeklinde belirlenerek oy birliği ile kabul edildi.
Gündemin 9. maddesinde, Erdek Belediyesi Bağımsız Atık Toplayıcıları Usul ve Esasları yönetmeliği konusu Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi.
Gündemin 10. maddesinde, Erdek Belediyesi Engelsiz Sosyal Tesisi için Erdek Engelli ve Engelli Aileleri Dayanışma Derneği ile protokol yapmak için belediye başkanına yetki verilmesi oy birliği ile kabul edildi.
Gündemin 11. maddesinde ilçemiz Yalı Mahallesi'nde 577 ada 2 parselde bulunan taşınmazın bedelsiz ve şartsız olarak belediyeye bağış yapma talebi oy birliği ile kabul edildi.
Gündemin 12. maddesinde ilçemiz Yalı Mahallesi 105 ada 48 parselin 1/2 hisse payı maliklerinin hisselerini bedelsiz ve 8 adet mezar yeri ayrılması şartıyla belediyeye bağış yapma talebi oy birliğiyle kabul edildi. 
Oğulcan Bölükbaşı



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.