8 Ağustos 2022 Pazartesi

ENGEL-DER BOCCIA TURNUVASINA KATILDI

Erdek Engelli ve Engelli Aileleri Dayanışma Derneği (ENGEL-DER) boccia turnuvasına katıldı.
Erdek Engelli ve Engelli Aileleri Dayanışma Derneği (ENGEL-DER) boccia turnuvasına katıldı.
Erdek Engelli ve Engelli Aileleri Dayanışma Derneği (ENGEL-DER) Cumartesi günü ilçemiz Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen boccia turnuvasında dereceye giren öğrencilere tören sonunda madalyaları takdim edildi.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Yahya Akduman, Balıkesir Engelliler ve Sakatlar Derneği Başkanı Zeki Uslu, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Salman Koçu, İlçe Halk Eğitim Müdürü Mehmet Büyüktaş, AK Parti İlçe Başkanı Musa Alioğlu, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Bahar Koşan ve Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Erdek Şubesi Başkanı Berrin Atasoy özel bireyleri bu turnuvada yalnız bırakmayarak izlemeye ve destek olmaya geldi.

BOCCIA NEDİR?
Pürüzsüz zeminde iki ya da üçlü takımlar arasında oynanan, atılan demir topların hedef topa (pallinoya) yakın durmasının amaçlandığı, rakip toplarından hedef topa daha yakın olarak atılan her top için bir puan alındığı ve 15 puan alan takımın kazandığı bir oyundur.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.