31 Ağustos 2022 Çarşamba

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ AYDEMİR ERDEK'İ ZİYARET ETTİ

AK Parti Milletvekili Mutlu Aydemir, ilçemize ziyarette bulundu.
AK Parti Balıkesir Milletvekili Mutlu Aydemir, ilçemize ziyarette bulundu.
İlk olarak AK Parti Erdek İlçe Başkanlığı'nda AK Parti Erdek İlçe Başkanı Musa Alioğlu ve partililerle bir araya gelen Aydemir, sokaklarda vatandaşlarla ve esnaflarla da sohbet ederek onların sorunlarını da dinledi. 
Ardından ilçemizde yapımı devam eden Avukat Hasan Tozun İlkokulu inşaatında incelemelerde bulunarak gelinen son nokta hakkında yetkililerden bilgi aldıktan sonra Erdek Engelli ve Engelli Aileler Dayanışma Derneği (ENGEL-DER) tarafından düzenlenen aşure dağıtımı etkinliğine katılarak vatandaşlara elleriyle aşure dağıttı. 
Sonra S.S. 162 Sayılı Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi'ni ziyaret eden Aydemir burada da Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Abdullah Şenol’u ve yönetim kurulunu ziyaret ederek sezon hakkında bilgi aldı.
Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy'u da makamında ziyaret ederek istişarede bulunan Milletvekili Aydemir, Erdek ziyaretinin ardından Manyas'a geçti.








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.