16 Temmuz 2022 Cumartesi

15 TEMMUZ'UN 6. YILI

15 Temmuz hain darbe girişimin 6. yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de kutlandı.
15 Temmuz hain darbe girişimin 6. yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de kutlandı.
Aynı zamanda Milli Birlik ve Demokrasi Günü olarak da ilan edilen 15 Temmuz etkinlikleri ilçemizde dün ilçemiz şehitler mezarlığının ziyaret edilmesiyle başladı. Protokol üyeleri burada dua etti. Sonra ilçemiz Açık Hava Müzesi'nde 15 Temmuz Sergi açılışının kurdelesi kesildi. Sergi açılışının ardından protokol üyeleri şehit ve gazi yakınlarını evlerinde ziyaret ettiler. Saat 12.00'da ilçemiz Piri Reis Cami'nde mevlid-i şerif ve hatim duası okundu.
Saat 20.00'de ilçemiz Ali Haydar Sarı Sahil Bandı önünden başlayan kortejle Cumhuriyet Meydanı'na yüründü. Cumhuriyet Meydanı'nda saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan etkinlik, Kur'an tilaveti, sinevizyon gösterileri, Kaymakam Abdullah Atakan Atasoy'un konuşması, siyasi parti temsilcilerinin konuşması, Cumhurbaşkanı'nın canlı yayın konuşması, mehteran gösterisi ve ilahilerin söylenmesiyle devam etti. Tören saat 00.13'te sela okunmasıyla son buldu.








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.