9 Mayıs 2022 Pazartesi

KAYMAKAM ATASOY'DAN İKİ ODAYA ZİYARET

Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Erdek Şoförler ve Otomobilciler Odası'na ziyarette bulundu.
Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Erdek Şoförler ve Otomobilciler Odası'na ziyarette bulundu.
Kaymakam Atasoy, geçtiğimiz Mart ayında göreve yeni seçilen Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Vahit Kocabıyık ve yönetim kurulu ile güven tazeleyen Erdek Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Aydın Tekin ve yönetim kurulu üyelerini daire amirleri ile birlikte ziyaret etti.
Kaymakam Atasoy, "Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Oda Başkanlığı'na yeni seçilen Vahit Kocabıyık ve yönetimini, Şoförler ve Otomobilciler Oda Başkanlığı'na tekrar seçilen Aydın Tekin ve yönetimini kolluk birim amiri arkadaşlarımız ile birlikte ziyarette ettik. Çalışmalarında kolaylık ve başarı diliyorum." ifadelerini kullandı.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.