12 Mayıs 2022 Perşembe

DEVA BALIKESİR, ERDEK'TE BULUŞTU

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Balıkesir İl ve İlçe Başkanları Balıkesir'de buluştu.
Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi 21. İlçe Başkanları toplantısını ilçemiz Erdek'te gerçekleştirdi.
Toplantıya, DEVA Partisi İl Başkanı Kemal Aydemir, İl Teşkilat Başkanı Soner Avcı, İl Kurumsal İletişim, Tanıtım Başkanı ve Ege Bölge Koordinatörü Tuğrul Sözat, İl Uyuşmazlık ve Çözüm Kurulu Başkanı Şener Şeker, ev sahibi Erdek İlçe Başkanı Murat Sever ve İlçe Başkanları katılım gösterdiler. 
Toplantıda teşkilatların son durumu, üyelikler ve mahalle teşkilatlarının değerlendirmeleri yapıldı. Nisan ayında başarı gösteren Ayvalık, Karesi ve Sındırgı İlçe Başkanları'na plaketleri taktim edildi. Toplantı sonrası yemekte bir araya gelen DEVA partililer ilçemiz merkezinde esnafa da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.
Toplantı sonrası açıklama yapan DEVA Partisi Balıkesir İl Başkanı Kemal Aydemir, "Her ay düzenli olarak İlçe Başkanlarımız ile değerlendirme toplantısı gerçekleştirerek bir araya geliyoruz. Bugün de 21.'sini gerçekleştirmiş olmaktan dolayı son derece mutlu olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Tabi ülkemizin durumu hiç iç açıcı değil. İnsanlarımız mutsuz, insanlarımız umutsuz. Yatağa aç giren çocuklarımız varken, borcunu ödeyemediği için, evine ekmek getiremediği için intihar eden babalar varken, semt pazarları sonrası çürük meyve sebzeleri toplayan, çöplerden ekmek toplayan vatandaşlarımız çoğalmışken kısacası memleketimiz iflasın eşiğine gelmişken ebetteki boş durmazdık. Elbette ki tepkisiz olamazdık ve olmayacağız. Yapılan iyi şeyleri nasıl taktir ediyorsak, yapılmayan ya da yanlış yapılanları da eleştirmek boynumuzun borcudur. Kimse DEVA Partisi'nden kör muhalefet yapmayı beklemesin. Bu ülkenin en az iktidar kadar muhalefet problemi olduğu aşikârdır. Herkes başını öne eğip düşünmeli, icraatlarının muhasebesini yapmalıdır. Biz şu an bir muhalefet partisiyiz. İktidarın yanlış politikalarını eleştiriyoruz evet ama doğrusunun nasıl yapılacağı konusunda da eylem planlarımızı ortaya koyuyoruz. Kuru kuruya eleştiri bizim lügatımızda yok. Bir parti düşünün daha henüz muhalefette iken, iktidara geldiğinin ilk 90 gününde neler yapacağını ilk 360 gününde neler ortaya koyacağını kamuoyu ile herhangi bir kaygı gütmeksizin paylaşıyor. İşte bu tavır, kendinden emin insanların tavrıdır. Hep söylüyorum, ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Zaman çalışma, iş yapma zamanıdır. Herkes şahsi menfaatlerini, ikballerini bir kenara koymalı, ortak akıl ile önce memleketimizi bu durumdan kurtarmak için kafa patlatmalıdır. Önceliklerimizi iyi belirlemeliyiz. Biz tavrımızı vatandaştan yana koymayı tercih ediyoruz. Vatandaşlarımız ile, hep beraber başaracağız. DEVA iktidarında inşallah refah içinde yaşayan vatandaşlarımız ile çok daha başka şeyler konuşuyor olacağız. Güvenin diğer adıdır DEVA, vatandaşlarımızın yegâne teminatı olmaya devam edeceğiz.’’ ifadelerini kullandı.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.