9 Nisan 2022 Cumartesi

GAZETE CAMİASININ ACI KAYBI

Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti eski yönetim kurulu üyesi ve Bandırmalı gazeteci Ali Osman Ata hayatını kaybetti.
Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti (BGC) önceki dönem yönetim kurulu üyesi Bandırmalı gazeteci Ali Osman Ata vefat etti. Ata, önceki gün Genel Yayın Yönetmeni olarak görev yaptığı gazetesinin odasında geçirdiği rahatsızlık üzerine hastaneye kaldırıldı. Beyin damarlarının emboli ile tıkanması sonucu yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Ali Osman Ata, tüm müdahalelere rağmen hayata döndürülemedi. Ata, dün gece yarısı yaşamını yitirdi. Evli ve 2 çocuk babası olan Ali Osman Ata, 63 yaşındaydı. Ata, bugün Bandırma 17 Eylül Mahallesi'ndeki Laleli Camii'nde ikindi vakti kılınacak cenaze namazına müteakip Şehir Mezarlığı'nda toprağa verilecek. 
Bandırma'daki yerel gazetelerin yanı sıra TRT Yurt Muhabiri olarak görev yapan Ali Osman Ata, sürekli basın kartı da sahibiydi. 
Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti,  yayınladığı başsağlığı mesajıyla Ata'nın vefatından duyduğu üzüntüyü paylaştı. BGC'nin mesajında; "Gazetecilik mesleğine uzun yıllar hizmet eden Ali Osman Ata'ya Allah'tan rahmet, ailesine ve basın topluluğumuza başsağlığı diliyoruz." denildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.