20 Nisan 2022 Çarşamba

ÇUĞRA'DA BİR KÖPEK DAHA ÖLDÜRÜLDÜ

Çuğra'da ay başında tüfekle vurularak öldürülen köpeklere biri daha eklendi.Çuğra'da geçtiğimiz 28 Mart'ta üç köpeğin farklı yerlerde tüfekle vurularak öldürüldüğü belirlenmişti. Görgü tanıkları Çuğra'da koyun otlatan bir çobanın sürekli tüfekle dolaştığı ve ondan şüphelendiklerini belirtmişlerdi. Kaymakam Atasoy'un talimatıyla incelemeler yapılmış ve soruşturma başlatılmıştı.
18 Nisan Pazartesi günü öldürülen köpeklere bir yenisi daha eklendi. Çuğra'da ikamet eden vatandaşlar Mahsun isimli 3 yaşındaki kısır sokak köpeğinin tüfekle öldürüldüğünü paylaştı. Şüphelinin ise ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldığını da yazarak Kaymakam Atasoy'a çağrıda bulundular. Kaymakam Atasoy, "Hiç endişelenmeyiniz. Konu adli vaka olarak görülüp ve bu çerçevede ilerliyor. Ayrıca özel bir ekibimiz, bu vahşeti yapanı bulmak için çalışıyor." yanıtını verdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.