5 Mart 2022 Cumartesi

NEPER ÖZEL KİŞİSEL GELİŞİM KURSU AÇILDI

Erdek'te NEPER Özel Kişisel Gelişim Kursu açıldı.
Erdek'te NEPER Özel Kişisel Gelişim Kursunun açılışı yapıldı.
Erdek çıkışı Adnan Menderes Caddesi üzerinde bulunan gelişim kursu binasının açılışının kurdelesini Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık kesti.
Açılış öncesi kısa bir konuşma yapan NEPER Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Batmantaş, gelenlere kendilerini yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti.
NEPER Özel Kişisel Gelişim Kursu kurucusu Hatice Batmantaş ise "İnsanın yıllardır gözlerini kapatıp hayallerinde çizdiği şeyin gözlerini açtığında karşısında olması gerçekten büyük bir mutluluk. Derler ki, nasip gayrete aşıktır. Gerçekten çok gayret ettik. Kendi birikimlerimizle, ekonominin tam  çıldırdığı, zor olduğu bir dönemde öz sermayemizle kurumumuz bu hale getirdik. Neden NEPER? Çünkü eğitim şart. Her alanda olduğu gibi eğitimde de nitelik esas. Bizim eğitim sistemimiz de sınavlar var.  Ama araştıran soruşturan, gelişime açık, bilimin ışığıyla ilerleyen bir kişinin her sınavın üstesinden geleceğine de inanıyoruz. O yüzden yalnızca sınav odaklı değil nitelik esaslı eğitim anlayışı ve hızla değişen dünyaya uyum sağlayabilen, ayaklarının üzerinde durabilen, sorumluluk sahibi, her alanda kendini geliştirmiş, donanımlı bireyler yetiştirmek misyonuyla yola çıktık. Yolumuz uzun. Çünkü eğitim beşikten mezara süren maceralı bir yol.  Bir eğitimci, veli ve hala lisans ve doktora öğrencisi olarak bu yoldaki beklentilerinizi anlayabiliyorum. Öğretmen kadromuzu titizlikle oluşturduk. Öğrencilerimizi en kısa ve en doğru yoldan hedeflerine ulaştırmayı amaçlıyoruz." dedi.
NEPER ismini aile bireylerinin isminden oluşturduğunu ve ailesinin kendisini her zaman desteklediğini belirten Batmantaş, hayatını kaybeden babaannesinden ve babasından bahsederken gözyaşlarını tutamadı. Batmantaş, "Lütfen çocuklarınızı yapmak istedikleri işler konusunda destekleyin. Kendi işlerini kurmak gibi idealleri varsa onları engellemeyin bu, o kadar kıymetli ki. Çünkü, bu ülkenin yeni gelişimlere ve girişimcilere ihtiyacı var." diyerek sözlerine son verdi.
Kürsüye son olarak çıkan Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık, "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın yetiştirilmesine katkı sağlamak için NEPER Eğitim Hizmetleri Erdek'imize, memleketimize, tüm halkımıza hayırlı uğurlu olsun." şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından İlçe Müftü ve Vekili Hilmi Çetin açılış duasını yaptı.
Daha sonra açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından bina gezilerek ikramda bulunuldu.
Oğulcan Bölükbaşı






Haberin Videosu:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.