31 Mart 2022 Perşembe

ERDEK ESNAF VE SANATKARLAR ODASI "VAHİT KOCABIYIK" DEDİ

Bugün yapılan Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı seçiminde oyların 251'ini alan kırmızı listede yarışan Vahit Kocabıyık başkan seçildi.
Bugün yapılan Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı seçiminde oyların 251'ini alan kırmızı listede yarışan Vahit Kocabıyık başkan seçildi.
Bugün saat 11.00'de ilçemiz Yat Otel'de yapılan seçimde divan heyetinin seçilmesinin ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile devam etti. Divan başkanlığının çağrısı ile 6 aday sahneye çıkarak birbirlerine başarılar dilediler. Daha sonra yönetim kurulunun faaliyet ve denetim raporları okunup oy birliğiyle ibra edildikten sonra dilek ve temenniler bölümünde Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık kürsüye çıkarak tüm adaylara başarılar dileyip seçimlerde kendisinin hiçbir etkisinin olmadığının altını çizdi. 
Daha sonra 6 aday sırayla kürsüye çıkarak vaatlerini söyleyip esnafa teşekkürlerini ilettiler. Konuşmaların ardından seçime geçildi. Saat 17.00'de sandıkların açılmasıyla birlikte oyların çoğunluğunu alan kırmızı listede yarışan Vahit Kocabıyık, Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın yeni başkanı oldu.
Sonuçlara göre;
Vahit Kocabıyık (Kırmızı liste): 251 oy  (%32)
Mahmut Fatih Canbaz (Mor liste): 167 oy  (%21)
Hasan Akyıldız (Turuncu liste): 113 oy (%14)
Cenk Altındağ (Mavi liste): 109 oy  (%14)
Kerem Kırgül (Beyaz liste): 93 oy   (%12)
Mustafa Tetikdur (Yeşil liste): 43 oy  (%6)
Geçersiz: 5 oy  (%1)
Başkan Vahit Kocabıyık'ın yönetim kurulu listesi Vehbi Akalın, Vural Çalık, Fatih Dursun, Nuray Filiz, Remzi Gönal, Kazım Kırlaç, Cem Kulalı ve Ali Ispanakçı'dan denetim kurulu ise Duygu Ege, Hasan Hüseyin Onay ve Hilal Özgenlik'ten oluştu.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.