16 Şubat 2022 Çarşamba

GÜNEY MARMARA DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) Yönetimi önceki gün Erdek'te toplandı.
Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) Yönetimi, 14 Şubat Pazartesi günü saat 16.00'da Balıkesir Valisi Hasan Şıldak başkanlığında Erdek'te toplandı.
Balıkesir Valisi Hasan Şıldak ve Çanakkale Valisi İlhami Aktaş'ın katılım sağladığı toplantıya; Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Selçuk Semizoğlu, Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Rahmi Kula, Balıkesir Sanayi Odası Başkanı Nazmi Yarış ve Güney Marmara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Abdullah Güç katıldı.
Güney Marmara Kalkınma Ajansı’nın mevcut çalışmaları ve planlanan faaliyetleri hakkında yönetim kurulu üyelerinin bilgilendirmesiyle başlayan toplantıda; Çanakkale ve Balıkesir’de yapılması planlanan yeni yatırım ve projeler, Güney Marmara Kalkınma Ajansı aracılığıyla gerçekleştirilen çalışmalar, uygulanmakta olan doğrudan faaliyet destekleri ve diğer mali destek programlarının uygulama süreçleri görüşüldü.
Toplantı; gündem maddelerinin görüşülmesinin ve karara bağlanmasının ardından son buldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.